Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER
Giving Deer / Finally Now ApS
Etableret 2016
CVR. nr. 37627895

Tronkærlund 32
8541 Skødstrup

E-mail: info@givingdeer.dk
Telefon: +45 28 90 19 41

BETALING
www.givingdeer.dk kan der betales med VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro og MobilePay.

Vi trækker først pengene, når varerne er afsendt.  Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Evt. kortgebyr, der er forbundet med dit køb, afholder vi.

EKSPEDITION OG LEVERING

Normalvis vil vi ekspedere din ordre på selv samme dag som bestillingen eller dagen efter bestilling, men ved ekstraordinær travlhed kan ekspeditionstiden være længere.

Vi leverer ud med GLS og DAO i DK, hvor du kan vælge mellem følgende services:

  • Levering til en GLS pakkeshop
  • Levering til en erhvervsadresse med GLS
  • Levering til en privatadresse med DAO eller GLS

Ved levering til en GLS pakkeshop eller erhvervsadresse er fragtprisen 39 kr inkl. moms. Handler du for minimum 399 kr leverer vi fragtfrit hertil. Ønsker du levering til en privatadresse er fragtprisen ved DAO 49 kr og fragtfrit fra 499 kr. Ønsker du levering til en privatadresse med GLS er fragtprisen 79 kr og fragtfrit fra 699 kr.

GLS leverer typisk dagen efter ekspedition/afsendelse, men de leverer dog ikke ud i weekenden og på helligdage. Dvs. her vil den typiske tid fra bestilling til levering kunne være 1-4 dage afhængig af tid på ugen.

DAO leverer typisk to dage efter ekspedition/afsendelse, og DAO leverer også ud på lørdage, søndage og helligdage. Dvs. her vil den typiske tid fra bestilling til levering kunne være 2-3 dage.

FORTRYDELSESRET
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til kundeservice@givingdeer.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt oplyse ordre- eller fakturanummer.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, således varens værdi ikke forringes.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Giving Deer ApS
Tronkærlund 32
8541 Skødstrup

Hvad skal jeg sende med tilbage? Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATIONSRET 
Hvis du har modtaget en vare, der er behæftet med fejl, bedes du hurtigst muligt rette henvendelse til Giving Deer ApS på e-mail: kundeservice@givingdeer.dk

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Afhængig af den konkrete situation vil du få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Ved reklamation oplyses ordrenummer eller anden identifikation af købsaftalen. Ifølge købeloven har du 2 års reklamationsret regnet fra modtagelsesdatoen.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage. Få en kvittering for afsendelse, da du selv har ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt og ligeså oplyse fakturanummer eller ordrenummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen sendes til:
Giving Deer ApS
Tronkærlund 32
8541 Skødstrup

PERSONDATAPOLITIK 
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Giving Deer ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og personalet i Giving Deer ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på info@givingdeer.dk er Giving Deer ApS, Tronkærlund 32, 8541 Skødstrup.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Som registreret hos Giving Deer ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Giving Deer Aps via kundeservice@givingdeer.dk.

I meget sjældne tilfælde oplever vi, at kunder har bestillingsvanskeligheder, typisk er det noget der kan løses med lidt rådgivning. Hvis dette problem opstår, tillader vi os at kontakte jer, således vi kan hjælpe jer igennem processen så hurtigt og let som muligt.

GENANVEND INDLÆGGET
Vi anbefaler at man gemmer bakken/indlægget år efter år og blot tilkøber nyt omslag både for at reducere ressourceforbruget, men også for at skåne egen økonomi. Giving Deer forbeholder sig ret til at kontakte kunder inden sæsonstart for at afklare om, der ønskes nyt omslag. Dette for at sikre ,at Giving Deer ApS hele tiden er leveringsdygtige.

KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 28 90 19 41 eller kundeservice@givingdeer.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus her.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@givingdeer.dk.

 

FORBEHOLD OG ANSVARSFRASKRIVELSE
Giving Deer ApS tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

OPDATERET
Handelsbetingelserne er opdateret den 09-05-2021.

Shopping Cart
Scroll til toppen