Om os

GIVING DEER er en iværksætter virksomhed, som tilbyder skræddersyet jule- og adventskalendre, samt traditionelle gaveæsker til alle anledninger hele året rundt. Vi lægger stor vægt på kvaliteten, miljøet, bæredygtighed og ikke mindst et smukt design.

Historien bag

Giving Deer

Giving Deer har udviklet sig meget siden dets start, men idéen med Giving Deer (oprindeligt “BlandSelvJulekalender”) opstod i december 2014, da vi havde udfordringer med at finde en julekalender til vores ældste søn Oskar. Oskar har nøddeallergi og er generelt en kræsen lille fyr. Alle chokoladekalendere var grundet allergien et ”no go”. Vi fandt alternativt en anden type slikjulekalender, hvor åbning af en låge stadig var en mulighed, men denne fremkaldte mange dage alligevel tårer, da der ikke var det han kunne lide. Det endte med, at vi selv forsøgte at skifte indholdet af kalenderen ud og derved blev ideen med BlandSelvJulekalenderen født. Vi undersøgte mulighederne og fandt frem til, at sådan et koncept ikke var at finde på markedet. Efter megen overvejelse og mange måneders research og forarbejde, valgte vi at sætte gang i ideen. Vi har nu kalenderen i hænderne og er i fuld gang med at rulle konceptet ud til forbrugerne. Vi er meget tilfredse og stolte over slutresultatet og er sikker på, at den vil bringe megen glæde i december måned i de danske hjem.

“Ideen bag Giving Deer opstod, fordi vores ældste søn, Oskar, fik nøddeallergi, og der fandtes ikke nogle gode færdige julekalendre, der passede til Oskar“

Rie Østergaard Nielsen, Grundlægger

Made in Denmark

Giving Deer bygger på danske værdier. Det har været vigtigt for os, at både konceptet og designet er udviklet i Danmark. Alt vores produktion af jule- og adventskalendre foregår også i Danmark. Vi vil rigtig gerne støtte op om det samfund, vi lever i.

Miljø

Vores julekalenderomslag er FSC certificeret. Det betyder at, vi tager hensyn til miljøet. Du kan med god samvittighed købe omslaget, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn.

Gem indlægget

Vores indlæg er blevet bedre og stærkere, hvilket gør at du kan genbruge det til næste år, så du blot skal nøjes med at købe et nyt omslag. Denne mulighed benytter en stor del af vores kunder sig af.

Skriv et svar

Shopping Cart
Scroll til toppen