Private label-julekalender

Egen gave og indpakning med private label-julekalender

Hos Giving Deer giver vi dig muligheden for med vores privat label-julekalendere at sætte dit eget, personlige spin på medarbejdergaven eller den ekstra foræring til kunden. December er fyldt med stearinlys og hygge, og det er højtid for at give. Vores B2B-løsning lader dig personliggøre din jule- eller adventskalender i ligeså høj grad, du ønsker det.

Vi sætter dig i førersædet og lader dig beslutte, hvordan du ønsker vores B2B-julekalender skal være tilpasset din virksomheds udtryk og eget sortiment. Det gælder både design, indlægningsbakke, fyld i kalenderen og pakning. Du skal blot tage stilling til følgende fire spørgsmål:

  1. Vil du bruge privat label design eller Giving Deer design?
  2. Skal kalenderen være skræddersyet til virksomhedens egne produkter, eller vil du bruge Giving Deer’s standardmodeller til advents- eller julekalender?
  3. Har du selv fyld til kalenderen, eller skal Giving Deer levere dette?
  4. Ønsker du at pakke kalenderen selv, eller skal Giving Deer hjælpe hermed?

Det fungerer således som en samlet løsning, hvor du kan gå ind og ændre hvert element, der indgår i vores B2B-julekalender. Kundetyperne og løsningerne er mangeartet, og Giving Deer og de kreative fagspecialister bag har stor erfaring med at gennemføre både større og mindre projekter i samarbejde med kunden.

Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at glæde dine medarbejdere, kolleger eller kunder mest muligt – eller hvis du bare vil i gang med det samme.

Kundecases – se eksempler på forskellige private label-løsninger

Shopping Cart
Scroll til toppen